خطر بروز درد بعد از زونا در افرادی که در طول مدت ابتلاء به این بیماری، درد شدید داشتهاند و یا در افرادی که دچار اختلال اعصاب حسی هستند و نیز در افراد سالخورده، بیشتر است.
اگر بیماری زونا در ماههای اول دوره بارداری اتفاق بیفتد، میتواند به جنین آسیب برساند، اما خوشبختانه این اتفاق خیلی به ندرت پیش میآید.
این واکسن به پیشگیری از علائم شدید و عوارض مرتبط با زونا کمک میکند.
علاوه بر این برای جلوگیری از انتقال ویروس واریسلا به دیگران، توصیه میشود که فرد مبتلا، تا حد امکان زخمها و ضایعات پوستی خود را بپوشاند.
● افراد مسن مبتلا به زونا نسبت به جمعیت عمومی بیشتر احتمال دارد عوارضی از جمله بثورات گستردهتر و عفونتهای باکتریایی ناشی از تاولهای باز را تجربه کنند.
● زونا معمولاً در یک طرف بدن، اغلب در کمر، پشت یا سینه ایجاد میشود.
سلام دو هفته میشه مبتلا به زونا شدم درناحیه زانو و کمر به دکتر عفونی مراجعه کردم دارو داد و درد خیلی شدیدی داشتم ولی بعد از دو هفته بهتر شدم ولی الان زانوم خالی میکنه و اصلأ تو بلند شدن کمک نمیکنه آیا طبیعی است
در بعضی از افراد، درد زونا پس از بهبودی تاولها نیز ادامه پیدا میکند که این عارضه به عنوان نورالژی بعد از درمان شناخته میشود.
● اگر مشکوک به زونا هستید، باید در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید، به خصوص اگر فردی در معرض خطر ابتلای بالا به آن هستید.
استفاده از کمپرس آب سرد و مرطوب برای کاهش خارش-استراحت-استفاده از پماد «کالامین دی» برای کاهش خار-کرم ضد زونا مانند کرمهای آنتیهیستأمین و آنتیبیوتیک-حمام گرفتن در وان با مخلوط جو دوسر
کمیسر حقوق بشر سازمان ملل میگوید قحطی غزه میتواند جنایت جنگی باشد
از پزشك داروساز تقاضا كنید كه این فراورده را برای شما تهیه كند.
قفسه سینه، گردن، پیشانی و پایین کمر قسمتهایی از بدن هستند که عصب حسی آنها بیشتر درگیر بیماری زونا میشود و افراد مختلف در هر سنی ممکن است در یکی از این قسمتهای عکس بیماری زونا در بزرگسالان بدن خود دچار علائم زونا شوند. با افزایش سن، احتمال به وجود آمدن زونا در قسمت پیشانی یا در محدوده عصب چشمی (افتالمیک) افزایش پیدا میکند.
● از قرار گرفتن در اطراف افراد در معرض خطر، مانند افرادی که باردار هستند یا سیستم ایمنی ضعیفی دارند، خودداری کنید.